4 postavljena pitanja o FUE transplantaciji kose

SRB FUE Saç Ekimi Hakkında Sorulan 4 Soru

Šta znate o transplantacije kose?

Ovo je nepoznata tema za većinu ljudi, i ponekad njeni detalji mogu biti malo zbunjujući. Pre svega, odgovaramo na 4 najčešća pitanja o transplantaciji kose za koju biste trebali biti upoznati i možda biste se pitali.

Da li je transplantacija kose jedino za muškarce?

Gubitak kose može uticati na muškarce i žene, a FUE metoda je takođe popularna za žene sa značajnim gubitkom kose.

Odakle se uzimaju donorske folikule kose

Da bi proces folikula kose bio uspešan, neophodno je da uzmete donorski folikul za kosu iz svoje glave i posadite je u potrebna područja. Inače vaše telo neće prihvatiti stranu kosu. To takođe pokazuje da ako ste potpuno ćelavi i nemate dovoljno korena donorskog korena, transplantacija FUE kose nije odgovarajuća za vas.

Dali je moje doba pogodno za transplantaciju kose

Najbolje je imati transplantaciju kose dok ste mladi. Idealan opseg starosti je 20-55 godina. Međutim, ovo se ne primenjuje uvek. Iako je svaki pojedinac različit, moguće je i da imate uspešnu transplantaciju kose i u kasnijem dobu. Gubitak kose u mladosti ume biti nepravilan i može nastaviti da se pogoršava. Kako vreme napreduje, možda ćete morati preduzeti više akcija. Za kosu nema starosnih granica sve dok ste zdravi.

Iz tog razloga, transplantacija kose ispod 20 godina starosti se obično ne preporučuje.

Kada presadjena kosa počinje da raste?

Ekilen saclar ne zaman ortaya cikarPosle nekoliko nedelja od operacije, možete primetiti pat kose na novoj presadjenoj površini. Posle prvog opadanja transplantiranih dlaka, kosa počinje da ponovo raste, ovaj proces traje 12-15 meseci i rezultira u jaku i zdravu kosu.

Ne paničite, ovo je sasvim normalno.

Pošaljite nam svoja pitanja na koja biste želeli odgovor, koji bi mi objasnili u našim budućim blogovima. Da biste saznali više o transplantaciji kose, možete nas kontaktirati preko našeg telefonskog broja.